آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۶
print
send
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در همایش بزرگ کرمانی‌ها:
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که اولین گام حماسه سیاسی و اقتصادی این است که انسان بفهمد چه کار می‌کند، گفت: ممکن است انسان انقلابی و جهادی باشد ولی اگر شمشیرش را در راه کفر بلند کند، انحرافش شدید‌تر است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور و عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان در همایش بزرگ تبیین الزامات و شرایط حماسه سیاسی و اقتصادی که عصر امروز (16 اردیبهشت 1392) در کرمان برگزار شد، با اظهار تاسف و تأثر از حوادث سوریه گفت: حوادث تلخی که این روزها در سوریه رخ می‌دهد و جسارت به قبور مطهر اصحاب پیامبر(ص) باعث تأثر و تاسف است. تاسف بیشتر از این است که این اتفاقات به اسم اسلام رخ دهد. اسلامی که تأکیدش بر تعقل است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که اولین گام حماسه سیاسی و اقتصادی این است که انسان بفهمد چه کار می‌کند، گفت: ممکن است انسان انقلابی و جهادی باشد ولی اگر شمشیرش را در راه کفر بلند کند، انحرافش شدید‌تر است. بنابراین حماسه خوب و درست آن است که بر اساس تفکر، تعقل، بینش و منطق صحیح شکل بگیرد. اگر حماسه این ویژگی را داشت راه صحیح است. راه صحیح نیز راه حق و راه خدا است. خداوند می‌فرماید حماسه باید بر پایه خداخواهی شکل بگیرد. حرف باید درست، منطقی و صحیح باشد.

وی افزود: در گام بعدی حماسه‌گر باید روی حرف درست بایستد. البته اگر انسان دانست حرفش درست نبود و راهی که طی کرده است اشتباه است، باید حرفش را پس گرفته و راهش را تغییر دهد. اگر ملت قبول دارد مسیری که تا امروز طی کرده است و حرف انقلاب درست است باید در این مسیر ایستادگی کند. خداوند می‌فرماید انسان اگر در مسیر حق ایستادگی کند مورد رحمت ملائکه قرار می‌گیرد. بنابراین کسی می‌تواند حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی بیافریند که بر اساس برنامه و نظر کارشناسی قدم بردارد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف گفت: تمام این دستاوردها و پیشرفت‌ها به خاطر ایستادگی سی و چند ساله ملت ایران در مسیر انقلاب اسلامی است. البته برخی نقاط ضعف هم وجود دارد که باید شناسایی شود تا بر اساس برنامه‌ریزی رفع شود.

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: باید در مسیر حماسه سیاسی و اقتصادی باید جدی و سخت کوش بود. مصداق روشن سخت کوشی و جدیت در تولید این است که در استان کم آب کرمان کشاورزان سالی چند صد میلیون دلار درآمد صادرات پسته می‌گیرد.

پورمحمدی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: امام می‌فرمایند سه چیز است که همه مردم به آن نیاز دارند؛ اول امنیت است. چون جامعه بدون امنیت فعالیت‌ها نتیجه بخش نخواهند بود. امنیت صرفا حافظت از جان و مال نیست. یکی از معانی امنیت، امنیت روانی است. یعنی این طور نباشد کسی علیه کسی راحت تهمت و افترا زده و آبروی افراد به راحتی مورد خدشه قرار گیرد. امنیت به معنی شغل است. باید در جامعه امنیت شغلی وجود داشته باشد. امنیت سیاسی هم جزء دیگر امنیت است. الحمدالله امروز امنیت فیزیکی کشور در حد خوب است و کمتر شهری وجود دارد که امنیت فیزیکی با مشکل مواجه باشد.

بخش بزرگی از مشکلات جامعه به خاطر آسیب دیدن عدالت در جامعه است

وی با اشاره به ادامه روایت گفت: امام صادق(ع) همچنین می‌فرمایند جامعه به عدالت نیاز دارد. جامعه که دچار بی‌عدالتی شود، موجب ایجاد مشکلات می‌شود. امروز بخش بزرگی از مشکلات جامعه به خاطر آسیب دیدن عدالت در جامعه است. امروز با سیاست‌های اعمال شده قطب‌های سرمایه داری وحشتناک ایجاد شده است که نمی‌خواهیم به آمارها اشاره کنیم. برخی ساختمان‌ها و زمین‌ها به قیمت نجومی معامله می‌شود. از طرف دیگر اگر به بخشی از مردم یارانه ندهیم نمی‌توانند زندگی خود را جلو ببرند. بنابراین عدالت برقرار نیست. جامعه باید از رفاه و درآمد برابر و نسبی برخوردار باشد. جامعه‌ای که بی‌عدالتی به خود ببیند از خوبی‌ها فاصله می‌گیرد. امام صادق(ع) می‌فرمایند اگر عدالت را در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... اجرا شود، می‌توان ستون دین را تقویت کرد.

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان افزود: بنا به فرموده امام صادق(ع) سومین رکن جامعه معاش خوب است. جامعه به معاش خوب و فراوانی و رفاه نیاز دارد. مقام معظم رهبری بر حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی تأکید دارند. حماسه سیاسی یعنی حضور و مشارکت گسترده مردم مانند حضور گسترده امروز شما. دولت یکسری ضعف دارد که دولت بعدی باید علاوه بر آنکه نقاط قوت دولت فعلی را داشته باشد باید نقاط ضعف آن را جبران کند. حماسه سیاسی یعنی حضور مقتدرانه و هوشمندانه و انقلابی. یعنی به دشمنان بگوییم که ملت ایران به نظام، رهبری، انقلاب خود وفاداریم.

وی ادامه داد: دوم به دشمنان نشان دهیم که استقامت‌مان زیاد است. سوم به دوستان خود در سوریه، عراق، فلسطین، لبنان و... بگوییم که ما حامی آنان هستیم و آنان باید محکم بایستند. حضور یکپارچه ملت ایران پای صندوق‌های رأی پیام قدرتمندی دارد. از سوی دیگر حماسه اقتصادی باید در دولت بعدی رخ دهد. دولت بعدی باید نظام اقتصادی کشور را اصلاح کند، باید با فساد به صورت جدی مبارزه کند، دولت بعدی باید برنامه داشته باشد. دولت بعدی باید تولید را احیاء کند.

مسئولان از تصميمات بدون پشتوانه پرهيز نمايند

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از برخی تصمیمات بدون پشتوانه گفت: بی‌برنامگی سبب می‌شود یکدفعه تصمیمی بدون پشتوانه اتخاذ شود. مثلا تصمیم گرفته می‌شود صادرات پسته ممنوع شود. این چه تصمیمی است؟! چه منفتی در این تصمیم وجود دارد؟! این همه پسته در کشور تولید می‌شود و باعث ارزآوری به کشور می‌شود را چکار کنیم؟! مسئولان دست از این دست تصمیمات بردارند.

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز گفت: کلید حماسه اقتصادی با انتخاب قوی مردم اتفاق می‌افتد. از سوی دیگر فکر نکنید دولت می‌تواند به تنهایی مشکلات را حل کند. دولت خوب، دولتی است که برنامه بریزد، نظارت کند و کار را به مردم واگذار کند. دولت نباید رقیب مردم شود. اگر انرژی مردم به کشورداری بیاید حماسه اقتصادی شکل می‌گیرد. حماسه یک کار بزرگ است و نیازمند حضور همه ملت است.

وی با تأکید بر این‌که انتخاب باید بابصیرت باشد، گفت: اگر در انتخابات گزینه قوی انتخاب نشد، مسئولیتش متوجه مردم است. این‌که مقام معظم رهبری می‌فرماید کسی از رأی من خبر ندارد به خاطر آن است که ایشان می‌خواهند به ملت مجال دهند تا مشورت کرده و درست تصمیم بگیرند.

 انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: