به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور و عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان ظهر امروز (16 اردیبهشت 1392) با حضور در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در سخنانی با محکوم کردن هتک حرمت قبر مطهر حجربن عدی در سوریه گفت: تئوریسینهای جماعتی که این کار را در سوریه انجام دادهاند در ظاهر استدلال میکنند که بارگاه، ضریح و آثار ديني، نوعي شرک و غفلت از دین است. این جماعت حتی آثار تاریخی را نیز نمیپذیرند. این افراد بزرگترین و تاریخیترین مجسمه بودا در بامیان افغانستان را منفجر کردند. همین روزها در سوریه آثار تاریخی را از بین میبرند. تمام این رفتار به خاطر آن است که این جماعت تفقه و فهم عميق در دین ندارند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این رفتار عقب ماندگی دینی است. آنان چون اهل بیت(ع) را از اسلام گرفتند، اسلامشان عقب مانده و از عمق دینی فاصله گرفت. امروز اسلام این جماعت، اسلامی نیست که پیامبر(ص) رسولش بود. اسلامی که از آن امیرالمومنین، امام حسین و امام صادق عليهمالسلام را بگیرند، چیزی باقی نمیماند. اين بزرگان اوج فقه و رشادت در اسلام هستند. از این جهت ائمه توصیه کردند که مؤمنین دینشناس شوند و بصیرت دینی پیدا کنند.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای کمال از نظر ائمه اطهار(ع)، صبر است، گفت: اگر میخواهیم به کمال و اوج برسیم باید مقاومت داشته باشیم. ملتی که بتواند مقاومت داشته باشد، به کمال میرسد. سومین ویژگی که ائمه برای کمال بر شمردند، با برنامه بودن است. موفقیت در دیدگاه تشیع در گرو داشتن برنامه است. هر کس زندگیاش بر اساس برنامه اداره شود، به اوج کمال میرسد.
بسياري از مشكلات كشور ناشي از بيبرنامگي يا عملنكردن به برنامه است
معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه بسیاری از مشکلات امروز کشور بیبرنامگی و یا عمل نکردن به برنامه است، گفت: متاسفانه گاهی اوقات برنامه خوب داریم ولی نظارت نمیشود که خوب اجرا شود. کشور از نظر نیروی انسانی و منابع طبیعی فراوان است ولی یا برنامه نداریم یا برنامههای خود را خوب اجرا نمیکنیم. مقام معظم رهبری اخیرا تأکید فرمودند دولت آینده باید روی برنامه و قانون عمل کند. از این جهت مردم باید فردی را به عنوان رئیس دستگاه اجرایی انتخاب کنند که کارنامه خوبی در راستای عمل به برنامه و قانون داشته باشد.
پورمحمدی
افزود: برخی اوقات شاهدیم در سفرهای استانی مسئولین، جمعیت مطالبهای را مطرح میکنند،
نمایندگان مجلس و سایر مسئولین محلی هم حمایت و تأیید میکنند و بعد دولت هم آن را
در هیات دولت تصویب میکند. این در حالی است که پشتوانه تخصصی و مطالعاتی آن یا کم
است و یا ندارد. این طور میشود که اولویتها شناسایی نمیشود و طرحهای غیر اولویتی
در دستور کار دستگاه اجرایی قرار میگیرد.
انتهای پیام/