آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۶
print
send
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در دانشگاه امیرکبیر:
رییس سازمان بازرسی گفت: سال 84 به هاشمی گفتم حضور شما در عرصه انتخابات منافع کشور را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور، عصر امروز (15 اردیبهشت 1392) در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این‌که حدود 15 روز از انتشار برنامه‌ام گذشته است، گفت: طبیعی است مایل هستیم دانشجویان و صاحب نظران نقدهای خود نسبت به این برنامه را بیان کنند تا این برنامه بر اساس یک نگاه تخصصی و حرفه‌ای نقد شود.

پورمحمدی ادامه داد: خیلی اوقات سؤال می‌شود برنامه کاندیدای ریاست جمهوری چیست؟ این در حالی است که رئیس جمهور نمی‌تواند خلاف برنامه‌های کلان عمل کند. قانون می‌گوید رئیس جمهور موظف است برنامه مصوب را اجرایی کند و اگر رئیس جمهور ایده‌ای دارد باید به عنوان لایحه و طرح به مجلس ارائه کند و بعد از تصویب در مجلس و تایید شورای نگهبان آن را اجرایی کند.

امروز انحراف از برنامه در دستگاه اجرايي بالا است

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به گذشت 2 سال از برنامه توسعه پنجم کشور گفت: یکی از مشکلات عمده امروز کشور این است که بخش بزرگی از برنامه‌های پنج ساله اجرا نشده است. در سازمان بازرسی کل کشور مروری بر درصد اجرای برنامه چهارم توسعه انجام دادیم که در خوش بینانه‌ترین حالت حدود 55 درصد بود. البته مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرده است درصد اجرای برنامه چهارم زیر 25 درصد است. این در حالی است که برنامه برای توسعه و پیشرفت کشور حیاتی است.

وی با اشاره به رشد قابل توجه مالزی گفت: چند سال قبل ماهاتیر محمد در سفری که به تهران داشت در دانشگاه تهران دلیل موفقیت این کشور را اجرای دقیق برنامه و نیز نظارت دقیق دانست. او می‌گفت بنده هم برنامه قوی تدوین کرده و هم نظارت کردم تا برنامه خوب اجرا شود. متاسفانه امروز انحراف از برنامه در دستگاه اجرایی بالا است.

ركن اصلي اداره كشور سياست‌هاي كلي، سند چشم‌انداز و برنامه پنج‌ساله است

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: مبنای اداره رکن اجرایی کشور باید سیاست‌های کلی، سند چشم‌انداز و برنامه پنجساله توسعه باشد. البته برخی مسایل جدید در این سه اصل دیده نشده از جمله تحریم‌ها. بنابراین کاندیداهای احتماًلی انتخابات ریاست جمهوری باید برنامه شان در زمینه این مسایل جدید را بیان کنند. البته بخشی از این سه اصل اجرایی نشده است که کاندیداها باید رویکرد‌ها و اولویت‌های خود را برای اجرای آن مشخص کند.

اصلاح نظام اداري ضروري است/با نظام اداري فعلي فساد گسترده‌تر مي‌شود

پورمحمدی اقتصاد را چالش اصلی کشور دانست و گفت: هزینه بالای تولید و غیر رقابتی بودن تولید و معیوب بودن زیرساخت‌ها از جمله معضلات اقتصاد کشور است. بخش‌هایی از جمله مبانی اقتصاد مانند بانک، بیمه، نظام مالیاتی و گمرک کشور و سیستم اداری کشور باید مورد توجه قرار گیرد. عملا امروز ما با یک نظام دیوان سالاری و بوروکراسی معیوب و ناتوان و قدیمی روبرو هستیم و قادر نیست این حجم بزرگ مالی و چرخش نقدینگی را پاسخگو باشد. این موضوع سبب شده است که هر روز دولت بزرگتر شده و دستگاه دیوان سالار بزرگ و پر هزینه و ناکارآمد می‌شود. امروز نظام اداری مانع توسعه کشور است. امروز اگر کسی بخواهد کار تولیدی انجام دهد آنقدر در چرخه مدیریتی اعطای مجوز به طول می‌انجامد که هزینه تولیدش بالاتر است. امروز میانگین هزینه تولید چیزی حدود 40 برابر سایر کشورها غیر از چین است. این موضوع سبب شده تولید گر داخلی توان رقابت با تولیدگر خارجی را نداشته باشد.

وی ادامه داد: در نظام اداری فعلي فساد ریشه‌کن نخواهد شد و گسترده‌تر خواهد شد. اين سیستم چون حجم بزرگی دارد کنترل نیز به دشواری انجام می‌شود. از گذشته به صورت مداوم گفته می‌شود نظام اداری باید اصلاح شود ولی اقدامی انجام نمی‌گیرد. حتی مقام معظم رهبری سند تحول نظام اداری را ابلاغ کردند ولی بخش بزرگی از آن عملی نشده است. اگر نظام ادرای متحول شود می‌توان وعده‌هایی که می‌دهیم را عملی کنیم.

موضوعات درسي دانش‌آموزان به درد كار و زندگي آنان نمي‌خورد/ نظام آموزشي ما متعلق به پنجاه سال قبل نظام آموزشي غرب است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورمحمدی خاطرنشان کرد: در حوزه نظام آموزشی یکی از مشکلات حجم بالای مواد درسی غیر مفید است. فرزندان این کشور در دوران دبیرستان و قبل آن باید مواد درسی را مطالعه کند که در آینده برای او مفید فایده نخواهد بود. این موضوع باعث می‌شود ذهن فرزندان با اطلاعاتی غیرمفید درگیر شود. بعد از آنکه جوان فوق‌لیسانس بگیرد برای حضور در بازار کار و حتی زندگی با مشکل مواجه می‌شود. چرا که مواد درسی به نحوی ترتیب داده نشده که جوان برای بازار کار و حتی زندگی آماده شود. نظام آموزشی ما غربی است و باید تغییر پیدا کند. اگر نظام وارداتی می‌خواهیم اجرایی کنیم چرا نظام جدید را به کار نمی‌گیریم. نظام آموزشی امروز ما تقریبا متعلق به پنجاه سال قبل نظام آموزشی غربی است.

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان با اشاره به این‌که متاسفانه دستگاه اجرایی از دانش، تخصص، توانایی انبوه متخصص تربیت شده استفاده نمی‌کند، گفت: اگر بخواهیم مطالبات مردم و تأکیدات مقام معظم رهبری را دنبال کنیم حتماً نیازمند تحول در بسیاری از حوزه‌ها هستیم که بخشی از آن اشاره شده است.

برخي فكر مي‌كنند نظر رئيس جمهور مهم‌تر از مجلس است/ قانون اهميتش بيشتر از رئيس جمهور است

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگر از این نشست به سؤالات دانشجویان دانشگاه امیرکبیر پاسخ گفت.

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که نظر رئیس جمهور مهم‌تر از نظر مجلس است گفت: من نظر شما را قبول ندارم. مشکل عمده کشور این است که برخی فکر می‌کنند نظر رئیس جمهور مهم‌تر از مجلس است. کشوری که دموکراتیک اداره می‌شود رأس آن مجلس است. امام خمینی(ره) گفتند مجلس در راس امور است. رئیس جمهور حق حرف‌زدن و نظردادن دارد مانند بقیه مردم و اختیاری از مردم دارد تا قانون را اجرا کند. این همه مقام معظم رهبری اعلام می‌کند که رئیس جمهور قانونمند باشد، یعنی این‌که قانون اهمیت اش بیشتر از رئیس جمهور است. مثلا در نظام جمهوری اسلامی ایران ولی فقیه به اعتبار فقاهت اش موضوعیت دارد. چرا که او صاحب صلاحیت‌ترین شخص نسبت به تشخیص فروع دینی است به او گفته می‌شود شما حاکم باشد. بنابراین در نظام ولی فقیه فقه حاکم است.

سرمايه‌هاي كشور بايد به سمت توليد برود نه بازار دلالي

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این‌که چه برنامه‌ای برای اقتصاد مقاومتی دارید، گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که بر پایه توان ملی استوار باشد. از تمام ظرفیت‌های ملی استفاده شده و با صرفه جویی و جلوگیری از پرت‌ها همراه باشد، دولت متاسفانه پرهزینه شده است که این دولت پرخور و تنبل است و کار نمی‌کند. انسانی که پرخور است کار نمی‌تواند انجام دهد. البته این موضوع تقصیر مدیران نیست. اقتصاد مقاومتی یعنی خرج دولت را کم کنیم. موضوعات درجه دو، سه و چهار کنار گذاشته شود و موضوعات درجه یک اولویت پیدا کند. امروز موضوع درجه اول تولید است. باید تولید را رونق داد و از ملت خواست تولیدات داخلی را استفاده کنند. در این فضا سرمایه باید از حوزه غیرمولد که سودآوری دارد به حوزه مولد هدایت کنیم. اگر مسکن کالای مصرفی شد و قیمت آن کنترل شود، عملیات مطلوب اقتصادی حاصل می‌شود. اما امروز مسکن به عنوان کالای سرمایه‌ای تبدیل شده است. این یعنی سرمایه کشور به حوزه غیرمولد هدایت شده است. این یعنی اقتصاد غیرمولد و دلالی. امروز به رغم این موضوع سرمایه‌های ملی از کارخانجات به بازار مسکن، سکه، طلا و... منتقل می‌شود.

مشكل فعلي كشور عدم اجراي برنامه است

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان درباره این‌که آیا برنامه‌ای درباره سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و یارانه‌ها دارید، گفت: این‌که دوستان اشاره می‌کنند سازمان مدیریت احیا شود کاملاً درست است. ما مشکل برنامه‌ریزی و اجرای برنامه داریم که ضعف فاحش و جدی است. الآن داریم از این موضوع رنج می‌بریم. من سر اسم دعوا ندارم. مشکل امروز ما عدم اجرای برنامه است نه تبدیل شدن سازمان مدیریت به معاون راهبردی ریاست جمهوری. من حتی به سازمان برنامه وبودجه قبلی انتقاد دارم. چندین بار به این سازمان می‌گفتم که نظام برنامه‌ریزی شما نظام فرایندگرا و مربوط به 30سال قبل است. این درحالی است که نظام روز برنامه‌ریزی نظام فرجام‌گرا است. بنده معتقدم یک بازگشت جدی واساسی به نظام برنامه‌ریزی کامل و متناسب با تحولات روز داشته باشیم وآن را اجرایی کنیم.

قانون بايد در كشور محترم شمرده شود حتي قانون ضعيف/ كسي حق ندارد بر اساس نظر و تفسير خود عمل كند

وی درباره هدفمندی یارانه‌ها گفت: هر چه مجلس تصویب کند اجرا می‌کنم. قانون باید در کشور محترم شمرده شود؛ حتی قانون ضعیف. کسی حق ندارد بر اساس نظر و تفسیر خود عمل کند. جامعه نیازمند برنامه و قانون است. جامعه بی‌برنامه و نظم به جایی نمی‌رسد. متاسفانه امروزه در حال متمایل شدن به قانونشکنی هستیم. امروز بعضا گفته می‌شود این قانون در مجلس اصلاح طلب تصویب شده و من آن را قبول ندارم. این حرف کاملاً اشتباه است. ممکن است فردا دولت اصلاح طلب بر سر کار بیاید، آیا حق دارد بگوید چون قانون توسط مجلس نهم و اصولگرا تصویب شده، من اجرا نمی‌کنم.

يارانه طبقات نيازمند را بايد افزايش داد

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز گفت: باید به طبقات نیازمند بیش از امروز یارانه بدهیم. البته جامعه یارانه بگیر حکایت از اقتصاد ناتوان و ضعیف است. اما امروز یکسری محروم در کشور داریم که حتماً باید کمک شان کنیم. بخشی از یارانه حتماً باید طبق قانون به تولید برود و با افزایش تولید کاهش قیمت‌ها منجر خواهد شد. نکته سوم این است که بهترین اقتصاد طبق مدل‌های جدید که با ادبیات دینی ما از آن با تعبیر «جامعه‌ای همراه با عفاف و کفاف» یاد می‌شود، طبقه متوسط بزرگ است. باید تلاش کنیم طبقه متوسط گسترده‌تر شود. راهکار این تقویت، اختصاص یارانه به تامین اجتماعی مستقل است.

اقتصاد بايد مردمي شود/ دولت بايد بسترساز و تسهيل‌كننده باشد

پورمحمدی در بخش دیگر از این نشست دانشجویی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که مدل توسعه‌ای که همراه با توسعه پیشرفت و عدالت باشد از دیدگاه شما چیست و چقدر به اقتصاد مقاومتی به عنوان یک مدل اعتقاد دارید، گفت: من معلم اقتصاد نیستم. در دولت هم اجازه نمی‌دهم کسی کلاس اقتصاد بگذارد. من شاید استاد علوم سیاسی باشم ولی دولت جای تئوری‌های سیاسی نیست. دولت محل اجرای قوانین است. الآن کاندیداها نباید مدل اقتصادی ارائه کنند. کشور پذیرفته طبق نظامات قانونی ما یک اقتصاد اسلامی پیشرفته داشته باشیم. این اقتصاد پیشرفته اقتصادی است که نیازهای جامعه را بر اساس جدید‌ترین یافته‌های عملی با رعایت عدالت تامین کند. همان که مقام معظم رهبری از آن دهه پیشرفت و عدالت یاد کردند. هر کجا اگر به توسعه و پیشرفت فکر می‌کنیم باید عدالت را هم ببینیم. جالب آنکه امروز در مدل‌های جدید دنیا گفته می‌شود اقتصاد پیشرفته بدون عدالت محقق نمی‌شود. امروز حرف این است که ما باید اصل 44 را خوب اجرا کنیم؛ قانون کسب و کار را خوب اجرا کنیم، قانون مبارزه با پولشویی، سیاست‌های کلی برنامه تحول اقتصادی را اجرایی کنیم. اقتصاد مقاومتی فعالیت‌های اقتصادی متکی به خود با یک حرکت جهشی و انقلابی است. اقتصاد مقاومتی یک تعریف کلاسیک در مبانی اقتصادی ندارد. ما ضمن حرکت پرتلاش باید به منابع داخلی وظرفیت‌های داخلی خود متکی باشیم. دولت باید حضور کمرنگی در اقتصاد داشته باشد. اقتصاد باید مردمی شود. دولت باید بستر ساز و تسهیل کننده باشد. دولت باید زمینه را فراهم کند تا ملت جنس داخلی بخرند. پایه اقتصاد مقاومتی قوانینی است که تدوین شده و اجرا نمی‌شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به ادامه سوال این دانشجو که می‌گفت آیا مردم می‌روند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، خاطرنشان کرد: باید زمینه را فراهم کنیم. هنر مدیرکلان این است که در صنعت نفت مزیت ایجاد کند. امروز مشکل کشور تئوری اقتصادی نیست بلکه مشکل اجرا است. امروز به اندازه کافی اقتصاددان اسلامی در کشور داریم.

منافع ملی، امنیت ملی و مصالح ملی سه اصل مهم در روابط خارجی

وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر این‌که چه برنامه‌ای برای رابطه با آمریکا دارید، گفت: دیپلماسی باید بر اساس اهداف روشن استوار باشد. یعنی اول منافع ملی، دوم امنیت ملی و سوم مصالح ملی. هر کجا نفع ما باشد جلو می‌رویم و هر کجا امنیت کشور به خطر بیافتد می‌ایستیم. هر کجا مصلحت اجازه می‌دهد که در این دایره آرمان‌ها هم قرار می‌گیرد، جلو می‌رویم. موضوع عزت در عرصه دیپلماسی یک مسئله حائز اهمیت است که باید رعایت شود. در کنار این اصول، هر کشوری را در نظر می‌گیریم. مثلاً دولت غاصب اسرائیل را در نظر میگیریم. این دولت، نامشروع شکل گرفته است. زمین مسلمانان را غصب کرده و مردم آنان را کشته و یا بیرون کرده است. این دولت غاصب قبله اول مسلمانان را غصب کرده است، به مسلمانان ظلم کرده است. از این جهت با آرمان‌های و مصالح ملی ما مغایرت دارد. از سوی دیگر امنیت کشورمان از سوی این دولت غاصب تهدید شده است. چرا که هر روز دست به تهدید امنیت می‌زند. بنابراین اسرائیل دشمنی سازش‌ناپذیر است.

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان افزود: اگر نسبت به آمریکا این فرمول را اجرایی کنیم. این کشور منافع ملی، امنیت ملی و با آرمان‌های ما در جنگ است. بنابراین آمریکا جایگاهی دشمنانه با ما دارد و جایی براس سازش و تفاهم با این کشور نداریم. مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا چماق خود را پایین بیاورد و در شرایط برابر کنار ما قرار گیرد، حاضریم این مذاکره شکل بگیردو هر وقت زمان مذاکره بیاید خود مقام معظم رهبری اعلام می‌کنند.

وی درباره سوریه خاطرنشان کرد: با هر کشوری می‌توانیم طبق این فرمول عمل کنیم. اگر سوریه مستقر باشد بازاری برای فروش محصولات ما است. سوریه در خط مقدم اسرائیل است و از تحرک اسرائیل علیه ما می‌کاهد و این در راستای افزایش امنیت ملی است. سوریه از گروه‌های حامی ما مثل حزب‌الله حمایت می‌کند. اگر سوریه مشکل‌دار شود عراق که یک کشور نزدیک به ما است نیز متزلزل خواهد شد. بنابراین باید به دلایل متعدد از سوریه حمایت کنیم. امروز خطوط دفاعی را هزاران کیلومتر از مرزهای کشور دور کرده‌ایم. اگر ناامنی سوریه، عراق و افغانستان به ایران وارد شود دیگر نمی‌توان مانع آن شد.

نیروهای مسلح نباید برای توانمندی‌های خود ماشین مهندسی را رها کنند

پورمحمدی در پاسخ به این سؤال مبنی بر این‌که آیا شما موافق هستید سپاه در مسایل صنعتی و اقتصادی پیش برود، گفت: حتماً نیروهای مسلح عزت و اقتدار و صلابتش در آن است که به مأموریت ذاتی خود بپردازد. اما برای توانمندی‌های خود نباید ماشین مهندسی خود را رها کنند. این موضوع در اغلب ارتش‌های دنیا رایج است. اما اگر بنا باشد فراتر از این در فعالیت‌هایی حضور پیدا کنند حتماً به نفع نیروهای مسلح نخواهد بود. الآن ارتش و نیروی انتظامی هم مانند سپاه هم در حوزه خودکفایی و هم در حوزه‌های دیگر وارد شده است. روزی که برای کشور اتفاقی رخ دهد نیروهای مسلح نه تنها پروژه‌های مهندسی رزمی خود را بلکه نیروهای دیگر را باید جذب کند به نفع کشور اجرایی کند.

آیا مشایی فراماسونر است؟

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سؤال که آیا درست است آقای مشایی فراماسونر است و آیا در پرونده سه هزار میلیاردی نقش داشت؟ گفت: متاسفانه این فضای بداخلاقی و دادن نسبت‌های ثابت نشده فضای جامعه ما را آکنده و آزار دهنده شده است. اگر کسی نسبت به کسی سند و مدرکی دارد راهش این است که طبق یک اصول به مرجع قضایی بدهد تا اثبات شود و بعد از آن ترتیب اثر داده شود. البته مواضع را می‌توان نقد کرد ولی نمی‌توان نسبت داد. اگر نام آقای مشایی اسمش در پرونده تخلف سه هزار میلیاردی آمده باشد اجازه دهید دادگاه احضار کند و آن را بررسی کند. شما اجازه دهید آقای مشایی در انتخابات ثبت‌نام کند و بعد شورای نگهبان صلاحیت ایشان را بررسی کند. اگر شورای نگهبان صلاحیت شان را تایید کند پس همه این حرف‌ها دروغ است ولی اگر تایید نشد مشخص است بخشی از این حرف‌ها درست است.

سال 84 به آقای هاشمی گفتم.../ اگر رئیس جمهور شوم نظام انتخاباتی را اصلاح می‌کنم

وی در پاسخ به سؤالی راجع به حضور خاتمی گفت: اگر شورای نگهبان ایشان را تایید کند، ایشان را به عنوان رقیب دیده و با ایشان رقابت می‌کنیم. اما اگر آقای هاشمی و آقای خاتمی وارد عرصه انتخابات شوند، یعنی عدم پایبندی به چرخه قدرت و چرخه مدیریت که جدید‌ترین و سالم‌ترین مدل حکومت است. آقای خاتمی اخیراً در محفلی گفت است که ما اصلاح طلبان به چرخه قدرت اعتقاد داریم و این موضوع مانع ورود مجدد من در عرصه انتخابات خواهد شد. بنده در سال 84 به آقای هاشمی گفتم: حضور شما در عرصه انتخابات منافع کشور را به خطر می‌اندازد. اگر من رئیس جمهور شوم قانون نظام انتخابات کشور را اصلاح خواهم کرد. این قانون را دوران وزارت کشور تدوین کرده‌ام که یکی از بندهای آن عدم تکرار ریاست جمهوری است. البته این موضوع در قانون اساسی قید نشده ولی باید به قانون اساسی ببریم.

برنامه جامع پورمحمدی برای سامان‌دادن به وضعیت جوانان

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص وضعیت دانشجویان که محور بعدی سؤال دانشجویان بود، گفت: وضعیت جوانان و دانشجویان مشکل است. بنده در برنامه‌ام یک چهار ضلعی «اشتغال، ازدواج، اوقات فراغت» را برای جوانان پیش بینی کرده‌ام. اگر مشکلات اشتغال حل شود فضای ازدواج فراهم می‌شود. امروز مشکلاتی مانند مسایل اقتصادی و درآمدی جامعه را سخت آزار می‌دهد. باید به وضع اشتغال و درآمد فکر کرد. حجم بالای فارغ التحصیلات مزیت است ولی عدم تناسب با بازار کار یک نقطه ضعف است. امروز دانشجویان علوم انسانی با یک بحران جدی روبرو هستند. امروز کلی فارغ التحصیل حضور دارند که شغل ندارند. اما نکته مهم این است که چرا اینقدر هزینه برای تحصیل دانشجویان انجام شده ولی شغل ایجاد نشده است. باید بین ورود دانشجویان با بازار کار تناسب ایجاد کرد. امروز به اندازه کافی جوشکار صنعتی برای صنایع کشور نداریم که حقوق اش از مهندس بالاتر است. امروز کارگر حرفه‌ای آموزش دیده کافی برای صنعت ساختمان سازی نداریم که این موضوع در کنار سایر مشکلات باعث شده عمر ابنیه کشور بسیار کم باشد.

اعتراف کنیم که فرهنگ عمومی جامعه عقب است/ افشاگری و بگم‌بگم‌ها امروز گریبانگیر فرهنگ عمومی کشور است

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که در بخش فرهنگ عمومی و نیز بحث حجاب و عفاف جامعه چه برنامه‌ای دارید، گفت: این دغدغه جدی است. اما متاسفانه تا سخن از حجاب و عفاف گفته می‌شود اعتراض بخشی از جامعه بلند می‌شود. اما باید اعتراف کنیم که در فرهنگ عمومی کشور عقب افتاده هستیم. امروز یک سوم کشته‌های سالآنه کشور موتور سواران است که علت آن عدم استفاده از کلاه ایمنی است. مقام معظم رهبری در سبک زندگی چندین مسئله را اشاره کردند که یکی حجاب و عفاف است ولی برای سایر حوزه‌ها چه عملکردی داشتیم. یکی از توصیه‌های مقام معظم رهبری پرهیز از تهمت و افترا است. متاسفانه امروز کشور فرهنگ افشاگری و بگم بگم گریبانگیر فرهنگ عمومی شده است. اگر در فرهنگ عمومی این بگم بگم‌ها بازار نداشته باشد تکرار نمی‌شد.

نظیر اتفاقات پس از انتخابات 88 را تجربه کرده بودم/ در همان جرقه‌های اول آن‌ها را کنترل کردیم

پورمحمدی در واکنش به یکی از دانشجویان که راجع به وضعیت امروز دو تن از کاندیداهای شکست خورده در انتخابات سال 88 و خانواده شان سؤالی مطرح کرد، گفت: حوادثی که بعد از سال 88 مطرح شد ناگوار بود. همه ملت از این حوادث خسارت دیده و متاسفانه پس لرزه‌های آن ادامه داشته است. درباره آقای موسوی و کروبی و خانواده شان نیز محدودیت‌های امنیتی در نظر گرفته شد که این موضوع از سوی شورای امنیت ملی تصمیم گرفته شده است. اجازه دهید در جایگاهی غیر از جایگاهی که تصمیم‌گیری شده اظهارنظر نکنم. اگر بنده مسئول شوم مطمئن باشید اجازه نخواهم داد حوادث پس از انتخابات سال 88 تکرار شود. علت این است که بنده چند انتخابات بزرگ برگزار کردم که نظیر همین اختلافات را دیدم ولی در همان جرقه‌های اول کنترل کردم. اصلا نباید اجازه داد که چنین بحرانی ایجاد شود. اما اگر شورش اجتماعی، بحران و درگیری ایجاد شد حتماً پای عده‌ای‌گیر می‌افتد. چون بنده همین پیش بینی را داشتم به آقای موسوی زنگ زدم و نسبت به این موضوع هشدار دادم. اما متاسفانه ایشان به هشدارها توجه نکرد. بنده معتقدم درباره زندانیان باید قانون معیار باشد. اگر کسی طبق قانون محاکمه شد، باید دوران محکومیت خود را طی کند. تنها مجرایی که می‌تواند به همه نظم و آرامش خاطر بدهد قانون است که باید همه شهروندان آن را قبول داشته باشند.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: