آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۵
print
send
پورمحمدی در جمع نمازگزاران مسجد امام صادق(ع) نهران:
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: نباید اجازه دهیم جامعه فقیر شود و بعد بخواهیم به جامعه پول تزریق کنیم. اگر جامعه فقیر شود عزت خود را از دست می‌دهد. جامعه‌ای که ثروتمند باشد با اقتدار می‌تواند از آرمان و اعتقادات خود دفاع کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی؛ عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان امشب ( 6اردیبهشت 1392) در جمع نمازگزاران مسجد امام جعفر صادق(ع) خیابان شمشیری حاضر شد و ضمن اقامه نماز در این مسجد طی سخنانی با بیان اینکه هیچ جامعه‌ای بدون مخالف و دشمن نیست، گفت: دنیا از دشمنی‌ها فراوان است و خیلی اوقات به خاطر همین اختلافات کوچک جنگ‌ها آغاز شده است. این مقدمه را اشاره کردم تا بگویم در این بین چه خوب است انسان در مسیری بایستد که اگر جنگی واقع شد همیشه پیروز شود. این میدان، میدانی است که انسان برای خدا بجنگد. در چنین میدانی چه شکست بخوریم، چه کشته شویم، چه زخمی شویم و... باز هم پیروزیم که نمونه آن امام حسین(ع) است که همه دارایی خود را فدای اسلام کرد و پیروز شد.

پورمحمدی با اشاره به اینکه در مسیر خدا قرار گرفتن به انسان جایگاه و مقام می‌دهد، گفت: در ایران نیز جنگ داشتیم که یک سوی آن امام(ره) عزیز حضور داشت که برای همیشه تاریخ ماندگار شد و آن سوی جنگ صدام حسین قرار داشت که با فجیع‌ترین شکل ممکن کشته و فراموش شد.

ملت ایران همیشه پیروز میدان است

وی با بیان اینکه ملت‌ها باید در مسیری گام بردارند که همیشه پیروز میدان باشند، گفت: خدا را شکر می‌کنیم که امروز ملت ایران از چنین جایگاهی برخوردار است. چون ما در راه خدا گام برداشته‌ایم هر کسی با ما دشمن شود، دشمن خدا محسوب می‌شود. چرا که خداوند این را گفته و به ما وعده داده که ما را در مسیر حق یاری می‌رساند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن تأکید بر ایستادگی مقابل دشمن، گفت: امروز عده‌ای با دین ما مخالف هستند، برخی دنبال نفت ما هستند، برخی هم می‌خواهند آبرو و عزت ما در دنیا را بکاهند و... یکی از نمونه این دشمنی‌ها تحریم‌ها است. اما خداوند می‌فرمایند در برابر دشمنان بایستید؛ چرا که راه نجات مقاومت کردن است.

مسئولان به توصیه‌های مقام معظم رهبری در خصوص تولید توجه نکردند

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان با بیان اینکه قرآن توصیه کرده در برابر دشمن، دستور پیامبر(ص)، امام بر حق و ولی الهی را گوش دهید، گفت: امروز ولی الهی ما مقام معظم رهبری است و باید به رهنمودهای ایشان سر تعظیم فرود آورد. ایشان به مسئولان بسیار توصیه کردند که در برابر دشمن با همدیگر نزاع نکرده و به فکر اشتغال و معیشت مردم باشید. اما متأسفانه مسئولان فقط حرف می‌زنند و اختلاف ایجاد می‌کنند و شاهدیم امروز در هر خانواده‌ای مشکلاتی از جمله اشتغال است. مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر همواره تأکید کردند به فکر تولید باشید. اما امروز باغ تولید باز گذاشته نشد و منابع پولی به سمت سایر بازارها رفت و گرانی و تورم افزایش پیدا کرد.

پورمحمدی با اشاره به ویژگی‌های تولید، گفت: اگر تولید کشورمان زیاد می‌شد، می‌توانستیم قدرت صادرات ایجاد کرده و با ارز حاصل از آن درآمد مردم را افزایش می‌دادیم. با افزایش درآمد عمومی رفاه عمومی حاصل می‌شد و دیگر نیازی به یارانه دادن نداشتیم.

نتیجه عدم توجه به تولید، گرانی امروز کالاها است

وی با اشاره به گرانی روغن گفت: نتیجه عدم توجه جدی به تولید وضعیت امروز بازار و افزایش قیمت انواع اجناس است. بنابراین اگر راهکار اصلی که تولید است، گم شود به دشمن هم حربه داده و امکان داده می‌شود دشمن علیه ما توطئه کند.

بازرس کل کشور با اشاره به ظرفیت گسترده کشور گفت: ایران کشور ثروتمندی است. از نظر نیروی انسانی متخصص نیز در حد بالایی قرار داریم. بنابراین از نظر انسانی کمبودی نداریم؛ همین الآن 4 میلیون جوان در حال تحصیل داریم. از سوی دیگر به لحاظ بنگاه‌های صنعتی و زمین‌های کشاورزی چیزی کم نداریم. بنابراین باید با عقل و تدبیر این امکانات را خوب هماهنگ کرده تا جوان بیکار نبوده و کاری کنیم تا ملت محتاج نباشند. اگر جوان بیکار نباشد و مردم درآمد داشته باشند در ایمان و اراده کسی خللی وارد نمی‌شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بخش زیادی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به خاطر فقر است، گفت: بسیاری از فسادها به خاطر فقر است. پیامبر مکرم اسلام فرمود خداوندا من از کفر و فقر به تو پناه می‌آورم. از حضرت پیامبر(ص) پرسیده شد آیا کفر و فقر مانند هم است که حضرت پاسخ داد همین طور است. این یعنی اگر جامعه‌ای دچار فقر شد کنارش بداخلاقی، بی‌نمازی و کفر می‌آید.

پورمحمدی ادامه داد: باید همه به فکر فقر جامعه بوده و اجازه ندهیم جامعه فقیر شود. اگر جامعه فقیر شود عزت خود را از دست می‌دهد. جامعه‌ای که ثروتمند باشد با اقتدار می‌تواند از آرمان و اعتقادات خود دفاع کند. از این جهت حضرت امام صادق(ع) می‌فرمایند جامعه‌ای مناسب است که از عفاف و کفاف برخوردار باشد. یعنی جامعه‌ای که از یک درآمد مناسب برخوردار بوده و پاک باشد. پاکی نیز از همان درآمد مناسب می‌آید. چنین جامعه‌ای به زبان امروزی به عنوان جامعه متوسط گفته می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز دولت‌های دنیا درصدد هستند طبقه متوسط خود را بزرگ‌تر کنند، گفت: هر جامعه‌ای به ناگزیر طبقه محروم دارند. اما این محرومین باید قلیل باشند. سایر جامعه باید به عنوان طبقه متوسط، زندگی مرفه ای داشته باشد.

با شرکت در انتخابات به دشمن پیام اتحاد و ایستادگی می‌دهیم

پورمحمدی با اشاره به اینکه راهکار مقام معظم رهبری برای عبور از مشکلات امروز حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است، گفت: در آینده نزدیک انتخابات را پیش رو داریم؛ در این انتخابات باید دو پیام قاطع به دشمن بدهیم. اول اینکه همه متحد و در راه دفاع از نظام، انقلاب، رهبر و کشور خود واحد هستیم. پیام دوم این است که محکم در برابر دشمن ایستاده‌ایم. انتخابات اتحاد، همبستگی و اراده محکم و آهنین ما را نشان می‌دهد.

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان با بیان اینکه دولت در پایان راه است، گفت: این دولت با تمام نقاط قوت و ضعفی که داشت رو به پایان است. اما بنا به فرموده مقام معظم رهبری دولت آینده نباید ضعف‌های این دولت را داشته باشد. از سوی دیگر حماسه اقتصادی باید از سوی دولت آینده رقم بخورد. بنابراین ملت باید در قدم اول با حضور هماهنگ و وسیع خود حماسه سیاسی رقم بزند.

سوابق و تجارب کاندیداها مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا رأی درست بدهیم

وی گفت: باید دولتی را انتخاب کرد که اگر مقام معظم رهبری او را توصیه کرد که دعوا و نزاع نکند، به فکر معیشت مردم باشید، به فکر تولید باشید، گوش کرده و انجام دهد. اگر فردا رای درست ندهیم همه مسئول هستیم. باید سوابق و تجارب کاری کاندیداها مورد بررسی دقیق قرار گیرد و بعد دست به انتخاب قوی و خوب دست زد. این حرکت را تقوای سیاسی می‌گویند. اگر تصمیم گیری در انتخابات با فکر و مطالعه صورت بگیرد، تقوا حاصل می‌شود و بنا به فرموده خداوند اگر تقوا داشته باشیم راه خروج از فشار دشمن بر ما هموار خواهد شد.

اگر مدیر اجرایی کشور شوم به وظایف خود عمل می‌کنم

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به یکی از حاضرین که می‌گفت اگر ما به شما رای دهیم می‌روید و چهار سال بعد می‌آیید، گفت: نصیحت و تذکر شما بسیار خوب است. شاید در دوران ریاست جمهوری نتوانم به شما سر بزنم ولی چند وظیفه مهم بر دوش دارم؛ اول اینکه تلاش کنم قانون را رعایت کنم، دستور رهبری را اطاعت کنم، خواسته‌های مردم را محقق کنم، باید حواس من جمع باشد که اگر مدیر اجرایی کشور شدم برنامه‌ریزی کنم تا گرانی را کم کنم، مدیر اجرایی باید کاری کند که تمام ملت دعا کند که گرانی‌ها کم شود. اگر در آینده به عنوان مدیر اجرایی کشور به وظایف خود عمل کنم مطمئن هستم حتی اگر شما هیچ وقت دیگر مرا در این مسجد نبینید اما دعایم خواهید کرد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی براینکه نتیجه فساد بانکی اخیر چه شد، گفت: در این پرونده چهار نفر به اعدام محکوم شدند که حقوق‌دانان زبده این گروه به همه ابزارها متوسل شدند تا این احکام را نقض کنند. به همین خاطر حتی به مراجع عظام و به دیوان عالی کشور فشار آوردند. اما همچنان چهار نفر از مجرمان این پرونده محکوم به اعدام شدند. انشاء الله مثل این پرونده با فساد، رشوه خواری، زیرمیزی و پارتی بازی منصفانه و محکم برخورد شود.

پورمحمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا یکسری فساد می‌کنند و بعد از محکوم شدن دوباره فعالیت اقتصادی می‌کنند، گفت: این مشکل به خاطر آن است که بانک اطلاعاتی اقتصادی ما ناقص است. چندین بار به بانک مرکزی اعلام کردیم که اطلاعات اقتصادی جمع شوند تا برخی مفسدان دوباره به فساد مبادرت نکنند. اگر می‌خواهیم با فساد مبارزه کنیم باید زیربنایی و بستر آن را خشک کنیم. در این راستا سال گذشته اقداماتی صورت گرفت که انشاء الله ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: