آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۱۵۲
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۵
print
send
حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی در جمع طلاب اهواز:
پورمحمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که آیا در کابینه‌تان به آقای هاشمی امتیاز می‌دهید، گفت: قطعاً کابینه‌ای که انتخاب می‌کنم نزدیکان فکری آقای هاشمی نیستند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی‌؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست پرسش و پاسخ با طلاب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز شرکت کرد و به سوالات حاضران پاسخ داد.

نزدیکان فکری هاشمی در کابینه‌ام نیستند


پورمحمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که آیا در کابینه‌تان به آقای هاشمی امتیاز می‌دهید، گفت: قطعاً کابینه‌ای که انتخاب می‌کنم نزدیکان فکری آقای هاشمی نیستند.

تقدم اقتصاد بر فرهنگ به معنی تقدم شکم بر فکر نیست


کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که چرا می‌گویید اقتصاد بر فرهنگ ترجیح دارد گفت: پیامبر(ص) فرمود کسی که معاش نداشته باشد ایمان ندارد. اقتصاد نه این‌که اصل باشد ولی خیلی اوقات از نظر زمانی مقدم است. اگر شکم گرسنه شد کار و فکر خوب از او بر نمی‌آید. این به معنای آن نیست که شکم بر فکر مقدم است.

رئیس جمهور نباید حرف‌هایی بزند که منافع ملی کشور تهدید شود


پورمحمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که چرا در دانشگاه گفتید که احمدی‌نژاد نباید در سیاست خارجی ماجراجویانه برخورد کند، گفت: بنده گفتم آقای احمدی نژاد برخی تعابیری که انجام داد، تعابیری نبود که به آن نیاز داشته باشیم. مقام معظم رهبری در جایی می‌گوید که باید مقابل آمریکا محکم بایستیم و شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهیم. اما زمانی در یک مجمع بین‌المللی شعارهایی می‌دهیم که اصلاً فایده‌ای برای ما ندارد. رئیس جمهور نباید حرف‌های تند بزند چرا که خیلی از کشورها راهش نمی‌دهند و منافع ملی ما تهدید می‌شود. باید منافع و مصالح کشور را به خوبی در نظر بگیریم. ما می‌گوییم با حفظ موضع آرمانی باید منافع کشور در نظر گرفته شود.

از جوانی تحت تأثیر خوزستان بوده‌ام


پورمحمدی در ابتدای سخنان خود با تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) گفت: این بزرگ بانوی اسلام یاور امیرالمؤمنین(ع) بوده و امیدوارم عزاداری‌هایی که امروز انجام شد مقبول درگاه الهی قرار گیرد.

پورمحمدی با اشاره به حضورش در سال‌های اولیه انقلاب در استان خوزستان به عنوان دادستان برخی شهرهای این استان گفت: نسبت به خوزستان یک احساس ویژه دارم. چرا که اوج تحرک جوانی و اوج احساس انقلابی را در این استان و با طیف‌های مختلف این استان سپری کردم و این تعلق خاطر ما جدی و وسیع شده است.

وی با اشاره به این‌که یکی از برکات انقلاب رویش نسل روحانی شاخص، منزه و متقی در جای جای کشور است، گفت: زمان انقلاب که به مسجد سلیمان رفتیم مشکل اساسی شهر آن بود که عالم فرهیخته نداشت و همراه با دوستان اولین مدرسه علمیه این شهر را تاسیس کردیم. امروز مسجد سلیمان صاحب چند صد نفر عالم روحانی در سطوح علمی مختلف است. این‌ها همه رویش‌های انقلاب اسلامی است.

امام(ره) برای رأی مردم جایگاه مشروعیت‌ساز قایل بودند


رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر این‌که اگر امروز انقلاب باقی مانده به خاطر آن است که عمیقاً مردمی است، گفت: قوت انقلاب اسلامی ایران مردمی بودنش است. آن روز که امام عزیز ما فرمود میزان رای ملت است، ما آن را خوب نیافتیم. احساس کردیم امام می‌خواهد فضای امروزی دنیا مبنی بر احترام به رای مردم و جلب آرای مردم را بر کشور نیز حاکم کند. اما به رغم این‌که برخی از چهره‌ها و حتی بزرگان نسبت به رای و جایگاه رای مردم مسئله داشته و بعضاً مصلحت‌اندیشانه نظر رای مردم را لحاظ می‌کنند و می‌گویند در شریعت رای مردم جایگاهی ندارد، امام(ره) در دیدگاه فقه سیاسی خودشان برای رای مردم جایگاه مشروعیت ساز قائل بودند و بنده نیز به همین مسئله معتقد هستم.

حضور مردم تنها رکن پایداری انقلاب اسلامی است

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: زمانی که امام(ره) فرمود که میزان رای ملت است، نه رای دهنده تجربه انتخابات آزاد را داشت و نه رای گیرنده تجربه برگزاری انتخابات را داشت و بنده که در دوره وزارت کشور تجربه برگزاری چند انتخابات بزرگ را دارم می‌دانم که برگزاری انتخابات چقدر سخت بود ولی امام در این شرایط این حرف را زد. تنها رکن پایداری انقلاب اسلامی حضور مردم بود و اگر ظرفیت مردم را از انقلاب کنار بگذاریم خیلی زودتر از این‌ها فرو ریخته بودیم. چرا که فشار، نقشه‌ها و برنامه‌های دشمن فوق‌العاده زیاد است.

صدام به‌من‌گفت:«هر چه توان داشتیم برای نابودی شما به‌کار بردیم اما خدا نخواست»

وی با اشاره به دو سفر به عراق و دیدار با صدام حسین، گفت: صدام در یکی از سفرها به من این را گفت که ما هر چه توان داشتیم به کار بردیم تا شما را نابود کرده و از بین ببریم و خدا نخواست. این حرف صدام به من بود که ثبت شده است. یعنی تمام دنیا پشت سر صدام آمد تا انقلاب و نظام ما را از بین ببرند ولی نشد. چون لطف خدا شامل حال ما بود. اما لطف خدا از مجرای آن نصیب حال ما می‌شود که مجرای آن حضور و نقش آفرینی مردم است. بنده افتخار می‌کنم که برادران روحانی و طلبه بعد از سی و سه سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در حالی که طبقه حاکمیت هستند در سطح پایین جامعه و به صورت مردمی روزگار خود را می‌گذرانند. در چند نظرسنجی‌های چند سال اخیر جایگاه روحانیت از نظر ملجئیت اجتماعی ارتقاء یافته است. ارزش روحانیت این است که بین مردم و با مردم زندگی کند.

پورمحمدی با بیان این‌که مردمی بودن انقلاب سبب شده انقلاب در لایه‌های عمیق اجتماعی حضور داشته باشد، گفت: حماسه سیاسی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید کردند حضور گسترده مردم در صحنه است تا انسجام، ید واحده، اراده نستوه ملت به نمایش گذاشته شود. موتور محرک حماسه سیاسی روحانیون و جوانان هستند. نقطه قوت ما مقابل دشمن حماسه سیاسی است.
عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر این‌که قرار است دو درصد بودجه نفت را استان هزینه کند، گفت: ایشان وقتی برای عملی کردن این برنامه ندارد و دولت بعدی باید این برنامه را عملی کند. این دولت باید بگوید چند درصد از بودجه نفت را در این استان خرج کرده است.

گفتنی است در این نشست آیت‌الله موسوی جزایری امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان نیز حضور داشت.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر: