آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
print
send
بازرس کل کشور در جمع نمازگزاران مسجد الزهرا(ع) شيراز:
حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی با بیان اینکه عدل سپر دولت‌ها و اساس حکومت‌ها است گفت:‌ باید در جامعه عدالت رعایت شود؛‌ از سوی دیگر مردم رفاه و آرامش نیاز دارند؛ نمی‌توان نسبت به رفاه مردم بی تفاوت بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفی پورمحمدی؛ عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان بعد از نماز مغرب و عشاء روز سه‌شنبه (3 اردیبهشت 1392) در جمع نمازگزاران مسجد‌ الزهرا(س) شیراز با بیان اینکه خوشبختانه کشور به برکت اهل بیت(ع)، فرهنگ متعالی و مردم خوبش از موقعیت ممتازی در تاریخ برخوردار بوده است، گفت: به رغم حوادث سخت و ناگواری که بر کشور ما رفته است تاریخ ایران ارزشمند، قابل اتکا، افتخار آمیز و قابل مباهات است. ملت ایران خدمات بزرگی به تمدن، فرهنگ بشری و پیشرفت انسانیت داشته است و الآن در قله این تحول آفرینی هستیم. امروز مردم، فرهنگ و دین و نظام ما طلایه‌دار انسان مداری، حق مداری، حق پرستی و توجه به ارزش‌های والای انسانی و دفاع از مظلومین، ایستادگی در برابر انحرافات، ظلمت‌ها، ظالمین است. امروز تعریف و جایگاه ملت ما در دنیا چنین جایگاهی است.

پورمحمدی افزود: امروز تنها صدایی که علیه ستم ناجوانمردانه‌ای که بر بشریت می‌رود مثل اعتراض به حادثه غصب سرزمین مسلمانان در فلسطین، مقابله با تجاوزگران، دفاع از محرومین صدای ملت ایران است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به دنیا ثابت کرد که می‌توان هم دین‌دار بود و هم رشد و پیشرفت علمی داشت، گفت: انقلاب اسلامی در برچیدن بساط ضد خدایان و ضد دینان نقش اصلی داشت. ایران بسیاری از ملت‌ها و مسلمانان را از چنگ کمونیسم در آورد. بعد هم به بسیاری از کشورها گفتیم که دلیلی وجود ندارد برای مبارزه با امپریالیسم ضد خدا بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی حیات مجدد خداپرستی و دین‌داری را بنا گذاشت، گفت: در عین حال انقلاب اسلامی ملت‌های غربی را از مسیر انحرافی انسان‌مدارانه باز داشت. حرکت انقلاب اسلامی با منافع تمام دنیاطلبان در تضاد است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی آمد تا یک حرکت بزرگ را ایجاد کند، گفت: اکنون باید تلاش کنیم حقیقت نابی که انقلاب اسلامی مطرح کرد را حفظ و بپرورانیم. اگر انقلاب اسلامی می‌گوید دین می‌توان به خوبی جامعه را اداره کند باید آن را پیاده کنیم. امروز غیر از آنکه پاسخ مشکلات جامعه در زمینه اقتصادی، فرهنگی و بی‌اخلاقی‌ها را بدهیم باید الگوی عملی پیام بزرگ انقلاب اسلامی را به دنیا ارائه دهیم. امروز باید ثابت کنیم می‌توان دین‌دار بود و در عین حال همه آحاد جامعه ثروتمند باشد. این در حالی است که امیرالمومنین(ع) که کمتر از پنج سال در کوفه حکومت کرد خدا را از بابت اینکه کسی در کوفه وجود نداشت که گرسنه سر بر بالین بگذارد، شاکر بود. حضرت علی(ع) باید الگوی ما در حکومت داری باشد.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: امام صادق(ع) به عنوان امام ما می‌فرمایند جامعه بدون چند عنصر درست نمی‌شود. اول امنیت، دوم عدالت و سوم رفاه؛ یعنی جامعه بدون امنیت، عدالت و رفاه حاصل نمی‌شود. عدل سپر دولت‌ها و اساس حکومت‌ها است. باید در جامعه عدالت رعایت شود.از سوی دیگر مردم رفاه و آرامش نیاز دارند. نمی‌توان نسبت به رفاه مردم بی تفاوت بود.

پورمحمدی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی مبلغ حق پرستی و خداپرستی در دنیا است، گفت: امروز تنها مدافع حقوق انسان جمهوری اسلامی ایران است.

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان در بخش دیگر گفت: امروز دنیا از بمب اتمی ما نمی‌ترسد. چرا که آمریکا بیش از 6 هزار بمب اتمی دارد. روسیه بیش از 8 هزار بمب اتمی دارد. اسرائیل، فرانسه و ... بمب اتمی دارند. آنان از آشکار شدن دروغشان هراس دارند. به خاطر این هراس به جان ملت ما افتاده‌اند. در این شرایط تکلیف داریم که کشور را از مشکلات عبور کنیم. رسالت دیگری هم در قبال انسان‌ها داریم. این رسالت به معنای آن نیست که آن طرف دنیا پول و نیرو ببریم. اگر ما سیاست، اقتصاد، فرهنگ خود را قوی کنیم برای دنیا الگو می‌شویم. اگر ملت ما فرهنگ خوب داشته باشند، کافی است. مگر ما در عراق سرباز یا اسلحه بردیم. ما توانستیم برای عراق یک الگوی حکومت داری ارائه کنیم.

پورمحمدی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه این دولت یکسری نقاط قوت و یکسری نقاط ضعف دارد که دولت بعدی نباید این نقاط ضعف را داشته باشد، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری اعلام کردند که باید پیوسته به فکر تولید بود. اما چرا گاهی اوقات توصیه‌های مقام معظم رهبری عمل نشد و متأسفانه گاهی اوقات هم پشت گوش گذاشته شد.

وی افزود: راه مشکلات امروز جامعه به فرموده مقام معظم رهبری حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است. یعنی اینکه دشمن آمده است در سیاست با ایجاد تفرقه ما را متشتت کند. اگر ملتی متشتت شود دیگر توان ایستادگی ندارد. این مسئله چند سالی است برای ما مشکل شده است. دوم دشمن تلاش دارد اراده ما را تضعیف کند. راه نجات ما و نیز کمک به امت اسلامی و انجام رسالت تاریخی مان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است. باید ملت ید و پیام واحد شود و در آزمون آینده یعنی انتخابات یک‌صدا به میدان آمده و بگوید ما پای نظام، رهبری و مملکت خود ایستاده‌ایم. دشمن هم پیام ما را دریافت می‌کند. چرا که هر کجا حضور مردم گسترده باشد، لحن دشمن در برخورد با ما تغییر می‌کند.

بازرس کل کشور با تاکید بر اینکه حضور مردم به منزله رضایت از عملکردها نیست، گفت: مردم در حالی که نسبت به برخی عملکردها انتقاد داشته و به برخی مشکلات مثل گرانی‌ها اعتراض دارند باشکوه در عرصه حاضر می‌شوند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دشمن زبان قدرت را می‌فهمد، گفت: ما باید قدرت سیاسی و اقتصادی خود را به دشمن نشان دهیم. الآن که نوبت انتخاب دولت بعدی است باید روی این مسئله متمرکز شده و با حضور خود ضمن آنکه حماسه سیاسی خلق می‌کنیم، دولت خوبی انتخاب کنیم. الحمدالله افراد متعدد و باسابقه‌ای به عرصه آمده‌اند که باید اجازه داده شود برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح کنند تا بررسی شود و بهترین انتخاب صورت گیرد.

وی با اشاره به مشکل گرانی و اشتغال گفت: به جای آنکه وقت و انرژی‌های ما صرف برخی حواشی شود باید تمام ظرفیت خود را مصروف رفع مشکلات مردم از جمله اشتغال و گرانی شود. این مشکلات نیز با رونق تولید رفع می‌شود. مقام معظم رهبری چند سال است که روی اقتصاد تاکید می‌کنند؛ چرا به این توصیه‌ها آن طور که باید توجه نشد؟!

پورمحمدی گفت: حماسه اقتصادی یعنی مسیر را به جای اصلی خود باز گردانیم. باید سرمایه‌های کشور را جذب تولید کنیم. باید به مردم خوش اخلاقی را یاد بدهیم. نباید به دروغ‌گویی و تهمت در جامعه دامن بزنیم. نباید نسبت به شکل گیری فساد در جامعه بی تفاوت بود. ده سال است مقام معظم رهبری فرمان هشت ماده مبارزه با فساد را صادر کردند. تازه بعد از آنکه بنده به سازمان بازرسی آمدم تلاش کردم تا این فرمان به قانون تبدیل شود و موفق شدیم سال گذشته این فرمان به قانون تبدیل شود.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: