به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با اعضای کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب که عصر امروز در محل ساختمان این کانون برگزار شد با اشاره به سوابق خود در حوزههای مدیریتی گفت: من به دلیل تنوع ماموریتها شرایط مختلفی را تجربه کردم و فکر میکنم که هیچ مدیری در حوزههای مختلف این ماموریتها را اجرا نکرده است.
وی افزود: به مدت چندین سال من وظیفه دیپلماسی نهان را برعهده داشتم، دو سال در مدیریت ضد جاسوسی فعالیت داشتم به عنوان معاون وزیر و همچنین در دستگاههای نظارتی خدمت کردم.
این کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری ادامه داد: هماکنون 80 درصد فرمانداران کشور با حکم من منصوب شدهاند و حالا ممکن است جای آنها جابهجا شده باشد. نشاط و روحیه عملیاتی دارم و میتوانم با این انرژی به کار ادامه دهم.
حجتالاسلام پورمحمدی با اشاره به برنامه محوری و ماموریتپذیری خود گفت: در کنار این، من به مواضع انقلابی و همچنین سیاست تدبیر پایبند هستم و معتقدم میتوان با کمترین دعوا به اصول انقلابی و آرمانها پایبند بود البته ممکن است در بعضی از جاها اصطکاکهایی بوجود بیاید اما در آنجا که لازم است مواضع خود را به صراحت بیان کرده و بر مواضع خود پافشاری میکند اما میتوان به این مواضع بدون بیپروایی و لجامگسیختگی پایبند بود.
وی با اشاره به برخی از مشکلات اقتصادی کشور، گفت: مشکل ما این است که در اقتصاد مرتب پا بر روی گاز میگذاریم اما نمیدانیم که در زیر این پدال ترمز است به همین دلیل این ماشین میخکوب میشود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: ما بین 4 تا 8 درصد از منابع دنیا را در اختیار داریم درحالی که یک درصد از جمعیت دنیا را داریم. به نظر من تمام این مشکلات به دلیل این مسئله است که ما چیدمان غلطی در عرصه اقتصاد داریم.
حجتالاسلام پورمحمدی با اشاره به ظرفیتهای بالای اقتصادی کشور گفت: ما سیاستهای کلی را قبول داریم ؛برنامه 5 ساله سوم بر اساس لایحه مجلس ابلاغ شده است اما در بحث اجرا ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد.
وی افزود: به عنوان مثال ما به طور کلی بحث هدفمندی یارانهها و جلوگیری از پِرت شدن انرژی را قبول داریم اما در طول 27 ماه گذشته نزدیک به 98 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است.
این کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری ادامه داد: امروز ما باید بر روی قدرت و تولید اقتصادی سرمایهگذاری کنیم چرا که تنها قدرت مهم که بالاتر از قدرت سیاسی، قدرت دفاعی و قدرت امنیتی است، بحث تولید است.
پورمحمدی گفت: متاسفانه آمارهای امسال اقتصادی در سال 92 همگی بدتر از سال 91 است درحالی که حضرت آقا بر ضرورت توجه به تولید اقتصادی و تولید ملی تاکید کردهاند.
وی با اشاره به شرایط مدیریتی فعلی کشور، گفت: من میدانم که شرایط فعلی کشور سختترین شرایط مدیریتی است، توقعات، انتظارات و تحریم فضای پیچیدهای را ایجاد کرده است و من احساس میکنم در این فضا میتوانم کمک کنم و تلاش خود را نیز میکنم.
این کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤالی درباره برخی از اعمال نفوذها پیرامون بحث ماده 18 گفت: ماده 18 بر اساس قانون زمانی است که در احکام صادره موردی خلاف شرع بیّن وجود داشته باشد و در این حالت رئیس دستگاه قضایی میتواند دستور اعاده دادرسی را صادر کند.
وی افزود: در زمان آیتالله شاهرودی این مسئله تبدیل به یک مرجع تازه در اجرای حکم شده بود اما آیتالله لاریجانی این مسئله را تنها منوط به گزارش رؤسای دادگستریها و یا سازمان قضایی مسلح کردهاند که حکمی بر اساس اعاده دادرسی برگردانده شود و تمام احکام بر طبق نظر ایشان مورد اعمال قانونی قرار میگیرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سؤال دیگری درباره ائتلاف فراگیر اصولگرایان و اینکه آیا به نفع شخص دیگری کنار میرود یا نه، گفت: بر اساس ائتلاف صورت گرفته قرار شده است تا یکی از اشخاص بتوانند در انتخابات ثبتنام کنند.
حجتالاسلام پورمحمدی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره ضرورت کار جمعی در احزاب گفت: متاسفانه کار جمعی کمی مشکل است و این تفکر ملوکالطوایفی در کشور وجود دارد. اگر ما 15 میلیون تومان در اختیار داشته باشیم برای آن به خرید سکه روی میآوریم و یا با پول بیشتر زمین میخریم درحالی که در کشورهای غربی این پول به بازار سرمایه اختصاص پیدا میکند.
وی افزود: ما باید به سراغ تقویت کار جمعی در بحث سیاست نیز برویم و من در لایحه احزاب که هماکنون 5 سال است در دولت معطل مانده بر این نکته تاکید کردم که باید احزاب بتوانند به صورت فعال در انتخاباتهای مختلف فعالیت کنند.
این کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری ادامه داد: این مسئله باید به صورت دقیق مورد توجه قرار بگیرد.
پورمحمدی در پاسخ به سؤال دیگری درباره فساد گسترده اداری و اقتصادی در کشور، گفت: مشکل اصلی به دلیل سیستم اداری کشور است .این سیستم اداری باید اصلاح شود و تنها راه حل آن نیز دولت الکترونیک است. من به این مسئله توجه زیادی داشتم به طوری که به من شیخ الکترونیک میگفتند. نظام اداری کشور باید متحول شود.
وی افزود: به عنوان مثال در مسئله اختلاس 2800 میلیارد تومانی بانک مرکزی هیچ گزارشی نداشت که در اختیار ما قرار دهد و میگفت این گزارش تهیه آن چندین ماه به طول میانجامد ما باید زیرساختهای کشور را در بحث اداری اصلاح کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه تصریح کرد: سیاستهای کلی اصلاح نظام اداری کشور از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است اما متاسفانه هماکنون در کتابخانهها خاک میخورد و این مسئله باید اصلاح شود و این اسناد اجرایی شود.
حجتالاسلام پورمحمدی در پاسخ به سؤال دیگری درباره حصر آقای موسوی و کروبی و نبود آزادی در کشور گفت: من قبول دارم که باید در کشور آزادی حکمفرما باشد اما این آزادی باید بر اساس قانون باشد. در آمریکا نیز زمانی که کار به دیوان عالی کشید آقای الگور در مقابل بوش آن را قبول کرد.
وی افزود: من در دوران انتخابات با آقای موسوی به طور تلفنی صحبت کردم و به این نکته اشاره کردم که چنین رویهای خطرناکی است و 5 روز بعد نامهای سرگشاده خطاب به این دو نوشتم اما زمانی که کار به آشوب میکشد صحنه به طور کلی عوض میشود.
این کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری ادامه داد: من هم میگویم که در انتخابات سال 88 تخلفاتی روی داد اما باید برای این پیگیری به مراجع قانونی مراجعه کرد.
پورمحمدی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره توجه به بحث فرهنگ گفت: در حوزه فرهنگ نیز همانگونه که بارها گفتهام کار ما طلبهها کار فرهنگی است و من نیز در این خصوص فعالیتهایی داشتم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شعار من در داخل ستاد «رأی حلال» است که باید به طور جدی به آن عمل شود و شعار دولت من تولید، اشتغال است.
انتهای پیام/