آلبوم تصاویر
در آینه رسانه ها
کد خبر: ۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸
print
send
پورمحمدی در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد بندرعباس:
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: معتقدم اگر دولت آینده از جوانان، تحصیل‌کرده و توانمند استفاده کند می‌تواند موتور اقتصاد را به جایگاه مناسب خود برساند و آنچه مقام معظم رهبری به عنوان حماسه اقتصادی انتظار دارند را خلق کنند.
 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور (12 اردیبهشت 1392) در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد بندرعباس حاضر شد و طی سخنانی با بیان اینکه جامعه ما از ظرفیت پیشرفت قابل توجهی برخوردار است، گفت: یکی از ابزارهای پیشرفت، محیط‌های علمی است که دانشگاه بخش کوچکی از این محیط‌ها و مجموعه آموزشی کشور است.

پورمحمدی ادامه داد: ایران در محوری‌ترین مسئله توسعه و پیشرفت گام‌های جدی و مهمی برداشته است. مقاله‌های ما در زمینه علمی و آی تی در عرصه
ISA بی‌سابقه بوده است و پیشرفت علمی ایران در منطقه و جهان پیشتاز است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: به ما گفته شد انقلاب شما دینی است و همه ظرفیت خود را با دین به دست آوردید ولی با نسل جدید نمی‌توانید این طور مواجه شوید. البته مقداری درست می‌گفتند چرا که برای جوانان ما نقشه داشته و محصولات ضد دینی فوق‌العاده جوانان ما را مورد هجوم وحشت ناک قرار داده و رنج داد. اما امروز حضور و مشارکت جوانان در فعالیت‌های مذهبی به نسبت به ادوار تاریخی گذشته بسیار بیشتر است. طبق آمار مساجد دانشگاه‌ها جزو شلوغ‌ترین مساجد سطح شهر است. هنگام اعتکاف‌ها دانشگاه‌ها با کمبود جا مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: در کنار منابع، امکانات، نیروی انسانی، زیرساخت‌های انجام شده در کشور، فضای سیاسی آزاد اگر انرژی جوان تزریق شود، طبیعی است برای دشمن نگران کننده باشد. درست است که مشکل هم زیاد است اما باید نیمه پر لیوان را هم دید.

رأی مردم در جمهوری اسلامی فرمایشی نیست

پورمحمدی با بیان اینکه خوشبختانه امروز همه مسئولین بر اساس رای مردم انتخاب می‌شوند، گفت: این طور نیست که رأی مردم در جمهوری اسلامی ایران فرمایشی باشد. مقام معظم رهبری نیز فرموده‌اند من تنها یک رای دارم و آن را کسی مطلع نیست. از سوی دیگر هنوز مشخص نیست که چه کسی رئیس جمهور خواهد شد. تمام این ظرفیت‌ها زمینه را برای خلق حماسه اقتصادی فراهم می‌کند و امیدواریم دانشجویان و نسل جوان به عنوان پیش‌قراولان این حرکت ایفای نقش کنند.

وی گفت: بنده معتقدم اگر دولت آینده از جوانان، تحصیل‌کرده و توانمند استفاده کند می‌تواند موتور اقتصاد را به جایگاه مناسب خود برساند و آنچه مقام معظم رهبری به عنوان حماسه اقتصادی انتظار دارند را خلق کنند.

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان در بخش دیگر از این نشست به سؤالات دانشجویان پاسخ گفت.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پرونده 3 هزار میلیاردی اختلاس بود یا تخلف بانکی؟ پول کجاست و چرا رسانه‌ای شده است، گفت: هم بنده و هم سخنگوی قوه قضائیه آنقدر در خصوص این پرونده توضیح داده‌ایم که تقریباً روشن است. این پرونده تقریباً 2800 میلیارد تومان وام برای کارخانه‌های صنعتی است ولی به صورت جابجایی کالا و یا خرید نبوده است. بلکه ال سی جعلی بود که بانک تأیید کرده و پول آن را پرداخت می‌کرد تا بعد از خریدار بگیرد. در حالی که فروشنده و خریدار یکی بودند. این موضوع اختلاس به آن معنا نیست بلکه فساد است. یعنی پولی سرقت نمی‌شود که بگوییم اختلاس صورت گرفته باشد.

وی افزود: این تخلف است و با این پول نظم اقتصادی و اجتماعی بهم می‌خورد. این‌ها داشتند بانک افتتاح می‌کردند تا از این طریق بدهکاری خود را پرداخت کنند. به این امید ظرف 5 ماه و نیم 1800 میلیارد تومان ال سی جعل کردند. سازمان بازرسی کل کشور مانع افتتاح بانک شد. این موضوع باعث شد این گروه نتوانند بدهی خود را بپردازند و این تخلف آشکار شود. این پرونده در کمیسیون‌ها مختلف مجلس مطرح شد و در نهایت از سوی برخی نمایندگان رسانه‌ای شده است. الآن بیش از تخلفات و مبالغی که بیرون برده‌اند از مایملک و حساب‌های بانکی‌شان اموال ضبط شده است که دادگاه در حال ادامه پیگیری آن است.

مجری کشور نسبت به هشدارهای دستگاه نظارتی بی‌توجه است

وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه آیا عملکرد ضعیف سازمان بازرسی سبب قانون‌شکنی دولت نشده است؟ گفت: بنده به عنوان مدیر سازمان بازرسی باید در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرم. اولاً سازمان بسیار کوچک است. بنده با اختیارات گسترده، منابع مالی فراوان و نیروهای زیاد به سازمان بازرسی 2100 نفره آمده و نباید از من انتظار کار وزارت کشور را داشته باشید. بنده هم بودجه و هم سازوکار این سازمان را دچار تحول کردم.

پورمحمدی با بیان اینکه امروز فقط 260 هزار کارمند بانک و مؤسسات مالی در کشور داریم، گفت: اگر برای هر ده بانک و موسسه یک بازرس بگذاریم باید 26 هزار بازرس داشته باشیم. سازمان بازرسی وظیفه پیدا کردن فساد ندارد. بلکه وظیفه دارد بررسی کند که سازوکار بخش‌های مختلف سالم است یا خیر. ما نیز از دستگاه‌ها چندین گزارش تهیه کرده و هشدارهای لازم را برای دولت ارسال کرده‌ایم. سازمان صرفاً وظیفه تذکر و هشدار دارد. وظیفه برخورد با مجلس و دستگاه قضایی است. بنابراین هر قدر ما هشدار و تذکر دهیم ولی دولت توجه نداشته باشد تمام تلاش سازمان در حد گزارش باقی می‌ماند. البته سازمان وظیفه ندارد گزارش‌ها را عمومی کند. اما بنده با این موضوع مخالف هستم و در حال تلاش هستیم این گزارش‌ها انتشار عمومی پیدا کنند تا مردم و افکار عمومی هم بدانند که مجری کشور نسبت به هشدارهای دستگاه نظارتی بی‌توجه است.

کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست@جمهوری ادامه داد: امروز سازمان بازرسی کل کشور یک سازمان حرفه‌ای شناخته می‌شود که در حوزه‌های تخصصی مختلف کار کارشناسی کرده و بهترین راهکارها را به دولت ارائه می‌دهد. از سازمان بالاتر، طی سال‌های اخیر شاهد بودیم مجلس بارها تذکر داده است که دولت قانون را اجرا نمی‌کند. بعد هم مجلس خواستار توضیح دولت می‌شود، ماجراجویی‌هایی می‌شود که کشور آسیب می‌بیند. بنابراین اگر دولت نخواهد به تذکرها و هشدارها و قانون توجه کند، کاری نمی‌توان از پیش برد. بنده به عملکرد سازمان بازرسی در مقیاس کشوری نمره خوبی می‌دهم. حداقل سازمان بازرسی مانع تاسیس 10 بانک شده که اگر این کار صورت می‌گرفت اقتصاد کشور آسیب‌های جدی می‌دید.

در مبارزه با دوشغله‌ها کشمکش‌های بسیاری شد و بخش اعظمی از آنها کنار رفتند

وی در خصوص مبارزه با چند شغلگی که محور سؤال بعدی بود، گفت: من با شعار مبارزه با دوشغله بر سر کار نیامدم. سازمان بازرسی ده‌ها و صدها مأموریت دارد. ما با این موضوع بسیار مقابله کردیم که از مجلس، دولت و بخش خصوصی مثل فدراسیون‌ها جلوی ما ایستاده‌اند. کشمکش بسیاری شد که بعد از تشکیل پرونده و مصاحبه‌های مختلف، بخش اعظمی از دو شغله‌ها کنار رفته‌اند. الآن هم اگر دیده شود با آن برخورد می‌شود.

رئیس جمهور آینده باید هشدارها و تذکرات متخصصان را جدی بگیرد

عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به اینکه اقتصاد دان نیستید اگر وارد دولت شده‌اید چه برنامه‌ای برای معضلات اقتصادی مانند تورم دارید، گفت: بیکاری، گرانی، فساد، بی‌برنامگی و. . . آزار دهنده است. رئیس جمهوری نباید متخصص اقتصاد باشد. رئیس جمهور اقتصاد دان سایر حوزه‌ها مثل دیپلماسی، هنر، فرهنگ و... را چه‌کار می‌کند. بنده هم نگفتم در همه حوزه‌ها متخصص هستم. مدیریت عالی یعنی اینکه بتوانیم از تمام کارشناسان و متخصصان استفاده کنیم. بنده معتقدم دوران سوپرمن‌ها گذشته است. رئیس جمهور آینده باید به هشدارها و تذکرات متخصصان و کارشناسان را جدی بگیرد.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: