حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدي، رئیس سازمان بازرسی کل کشور (1اردیبهشت 1392) در نشستي با فعالان اقتصادي استان مازندران در شهرستان آمل و پس از شنيدن مسايل و مشكلات آنان در بخشهاي مختلف از جمله در بخش مسكن مهر گفت: مشكل ما نداشتن منابع، متخصصين و يا بازار مصرف نيست. مشكل ما عدم تنظيم مناسب فرصتها و ظرفيتها و التزام نداشتن به برنامه است و اين ضعف به شدت كشور را آزار ميدهد.
پورمحمدي
در پاسخ به افرادي كه در جلسه از مشكلات بخش مسكن مهر، عدم تحويل به موقع آنها و
بهكارگيري مصالح نامرغوب در ساختن مسكن مهر گفته بودند، اظهارداشت: 40 هزار
ميليارد تومان از منابع بانك مركزي و منابع ديگر در بخش مسكن مهر هزينه شده است.
اينكه بعد از چندين سال گله و شكايت كنيم كه اين طرح داراي مشكلاتي است باعث تأسف است. چرا عليرغم اينهمه هزينه، كالاي نامرغوب تحويل داده ميشود؟
وي با بيان اينكه ميانگين عمر مناسب ساختمان كمتر از 40 سال است تصريح كرد: يك سوم تا يك چهارم منابع كشور در بخش ساختمان هزينه ميشود. اگر در اين بخش خوب عمل نكنيم، عملاً بعد از 40 سال هزينههايي كه ميشود، از دست ميرود و اين عيب است.
پورمحمدي گفت: بايد درست و با برنامه كار كرد تا منابع كشور به هدر نرود. وي تصريح كرد: گاهي وقتها براي اينكه آمار بدهند، فقط كلنگ ميزنند و افتتاح ميكنند. اما وام و تسهيلاتي كه ميدهند را نظارت و مديريت نميكنند و در آخر بدهكار ميشوند.
كانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: امروز رشدي كه در كشور ميبينيم، ساختمانهاي زيبا و حسابهاي بزرگي است كه در بانكها وجود دارد و فكر ميكنيم كشور ما رشد كرده است.
وي با اشاره به جلسات متعددش با فعالان اقتصادي در استانهاي مختلف گفت: اينهمه منابع، متخصص، امكانات و ظرفيت داريم اما متأسفانه به دليل عدم برنامهريزي، پيگيري و نظارت مناسب با مشكلات مواجه ميشويم.
برخي مسئولان ميترسند از اينكه مردم حرفهايشان را بزنند/ حماسه سياسي و اقتصادي را مردم خلق ميكنند
پورمحمدي از گزارشهايي كه شوراي دستگاههاي نظارتي كشور از مسكن مهر تهيه كرده خبر داد و گفت: وزير مربوط را در اين جلسات خواستيم و ضعفها و كاستيهاي اين طرح را به وي اعلام كرديم.
وي با انتقاد از بيتوجهي به نظرات كارشناسي متخصصان و صاحبان فن گفت: متأسفانه به همين نوار پاره كردن و افتتاحهاي پشت سر هم دل خوش كردهايم. كار زماني خوب است كه با همه صرفهجوييها و رعايت صرفه و صلاح انجام شود. اگر يك كالايي فراوان ولي كيفيتش پايين و قيمتش گران باشد چه فايدهاي دارد؟ اين همه پول و منابع در مسكن مهر هزينه كرديم. حتي پولهايي را از بخش صنعت به اين بخش مسكن داديم. حداقل، كاري كنيم كه در اين بخش مشكل نداشته باشيم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به سنگاندازي و عدم همكاري مسئولان اجرايي نسبت به برگزاري نشستهاي
پرسش و پاسخ با اقشار مختلف جامعه گفت: چرا برخي
مسئولان ميترسند از اينكه مردم حرفهايشان را بزنند. آيا كشور را ميتوان اينگونه
رشد داد؟ اين چه دسته گلي است كه به آب داديد؟ بايد حرفها و درد دلها را گفت تا
مردم احساس اعتماد و اطمينان كنند كه گوشي شنوا براي شنيدن مشكلات آنها وجود
دارد.
پورمحمدي در پايان گفت: حماسه سياسي و اقتصادي را مردم خلق ميكنند.
انتهای پیام/